Zoek startpagina's
Nieuwste 5
Advertentie
Dochterpagina
» Plazagids
» Advocaten
» Advocatenbureau
» Amsterdam
» Apotheke24
» Auto
» Ballonvaren
» Bdsm
» Bedrijfinbuurt
» Bedrijven
» Botox-fillers
» Brainfood
» Bruidsmeisjes
» Cbd-oilshop
» Condooms
» Dakdekker
» Damesschoenen
» Destresspagina
» Dieet
» Ditjesendatjes
» Drenthe-links
» Drukkerij
» Egypte
» Enschede
» Erotiek
» Escort
» Fizziqs
» Gewicht
» Gezondenfit
» Gezondheid
» Gorinchem
» Haagsemakelaar
» Hardstyle
» Herbalife
» Herbalifewinkel
» Iot
» Jurist
» Kachel
» Kantoormeubel
» Kantoormeubelen
» Kantoormeubels
» Laminaat
» Laminaat-prijs
» Lifestyle
» Limburg-zuid
» Loodgieter
» Loopbaanadvies
» Maatje-meer
» Makelaar
» Meubelmakerij
» Mkb-online
» Modejuweetlje
» Mrbean
» Nederland
» Onroerendgoed
» Oostenrijk
» Overijssel
» Personalcoach
» Poker
» Praktijk
» Radio
» Reizen
» Sexylingerie
» Sleutelmaker
» Slotenmaker
» Slotenservice
» Sport
» Stedentrips
» Stukadoor
» Tandarts
» Techtrends
» Techupdates
» Trouwen
» Trouwgidz
» Tuin
» Turkije
» Twente
» Verkoop
» Verzameling
» Vliegtickets
» Webdesignbureau
» Webdesigner
» Webdevelopment
» Webwinkel
» Werkvinden
» Wonen-overzicht
  Laminaat vloeren quick-step -  
groepen
Laminaat vloeren parador
Laminaat vloeren quick-step
Linkpartners vloeren
Nieuw blok
Nieuw blok
Quick-step creo laminaat

Quick-step creo: Variabele breedtes, houtsoorten en bewerkingen dat is de creo selectie van quick-step. Van een 10 strip wengé tot breedstrook eik natuurvernist. De creo selectie is eigenaardig en divers. Naast de éénplankdessins, wordt ook de vraag naar vloeren met meerdere samengevoegde strips steeds groter. Quick step heeft hard aan zijn Creo serie gewerkt om de breedte van de planken in lijn te brengen met het karakter en de stijl van elke houtsoort. De vloeren zijn stabiel, natuurgetrouw en er is aan de kleine details gedacht.

» http://www.parket-laminaat.nu/laminaat/Q.s/Quick_step_laminaat_creo.html
Quick-step classic laminaat

Met lagune heeft quick-step een volledige collectie scheepsvloeren ontwikkeld die ideaal zijn voor badkamers. Deze dessins zijn ook geschikt voor andere kamers overal in huis. De bies zorgt voor een uitgesproken uitstraling, die de vloer tot een verbluffend geheel maken. De lagune is water resistand, dus voor vochtschade hoef je je niet zomaar druk te maken. Een badkamer moet een oase van rust en vrede zijn, een plaats om je te kunnen terug trekken te ontspannen en jezelf te verfrissen. Daar is quick-step met de lagune laminaat in onze ogen met succes voor geslaagd.

» http://www.parket-laminaat.nu/laminaat/Q.s/Quick_step_laminaat_classic.html
Quick-step lagune laminaat» http://www.parket-laminaat.nu/laminaat/Q.s/Quick_step_laminaat_lagune.html
Quick-step arte laminaat

Het assortiment van de quick-step arte is weliswaar niet groot, maar de 7 dessins hebben geen verdere uitleg nodig. Quick-Step Arte is een selectie prachtige grote vloertegels met subtiele v-groeven en een heel typische look. Ze combineren de charme en duurzaamheid van een originele vloer met de praktische voordelen van laminaat.

» http://www.parket-laminaat.nu/laminaat/Q.s/Quick_step_laminaat_arte.html
Quick-step elite laminaat

Deze vloerencollectie van topklasse met subtiele randen is elegant en stijlvol. De mooie robuuste v-groef op vier zijden zorgt ervoor dat de vloer perfect tot zijn recht komt. Deze laminaatvloer valt op en is voor de lange termijn bepalend. De v- groef en natuurgetrouwe uitstraling zorgt ervoor dat het in ieder geval niet saai word in uw woning. De elite is in 8 kleuren verkrijgbaar.

» http://www.parket-laminaat.nu/laminaat/Q.s/Quick_step_laminaat_elite.html
Quick-step eligna u laminaat

De collectie eligna u is opvallend mooi dankzij het uitstekende evenwicht tussen lengte en breedte. Als je deze solide uitgestrekte plankenvloer zonder groef plaatst, krijg je een zacht en smaakvol effect. Met de perspective (zie keuzemenu) verruim je het optische perspectief van je interieur. NIEUW! eligna wide voegt een extra dimensie toe aan deze collectie, deze natuurlijke vloeren kenmerken zich door extra brede planken waardoor de rustieke dessins optimaal tot hun recht komen. De smalle en brede delen zijn eventueel te combineren zodat er een speels geheel uit ontstaat.

» http://www.parket-laminaat.nu/laminaat/Q.s/Quick_step_laminaat_eligna_u.html
Quick-step eligna ul laminaat

De collectie eligna ul is dezelfde collectie als de eligna u en eligna uf, maar dan met 4 zijdige v-groef. Dus aan de langszijde en de kopse zijde van de plank een v-groef

» http://www.parket-laminaat.nu/laminaat/Q.s/Quick_step_laminaat_eligna_ul.html
Quick-step eligna uf laminaat

De collectie eligna uf is hetzelfde assortiment laminaat vloeren als de eligna u en uf alleen dan met een v-groef op de langszijden van de vloer

» http:///www.parket-laminaat.nu/laminaat/Q.s/Quick_step_laminaat_eligna_uf.html
Quick-step largo laminaat

De planken van de Quick-step Largo zijn bijzonder - het zijn de langste en breedste planken van de collectie - en ze zullen ook je kamer bijzonder maken. Met hun meer dan 2 meter lengte, stralen ze klasse en kwaliteit uit. De houtnerfstructuur is vergelijkbaar met een echte geborstelde houten vloer. Kort samengevat: de largo is gemakkelijk plaatsbaar, te plaatsen op vloerverwarming en de decors zijn trendy en perfect te combineren met een eigentijds interieur.

» http://www.parket-laminaat.nu/laminaat/Q.s/Quick_step_laminaat_largo.html
Quick-step perspective 2v laminaat

De collectie perspective is opvallend mooi dankzij de uitstekende evenwicht tussen lengte en breedte. Als je deze solide uitgestrekte plankenvloer met groef plaatst, verruim je het optische perspectief van je interieur. Deze natuurlijke vloeren kenmerken zich door extra brede planken waardoor de rustieke dessins optimaal tot hun recht komen. De smalle en brede delen zijn eventueel te combineren zodat er een speels geheel uit ontstaat.

» http://www.parket-laminaat.nu/laminaat/Q.s/Quick_step_laminaat_perspective_2v.html
Quick-step perspective 4v laminaat

De collectie perspective is opvallend mooi dankzij de uitstekende evenwicht tussen lengte en breedte. Als je deze solide uitgestrekte plankenvloer met groef plaatst, verruim je het optische perspectief van je interieur. Deze natuurlijke vloeren kenmerken zich door extra brede planken waardoor de rustieke dessins optimaal tot hun recht komen. De smalle en brede delen zijn eventueel te combineren zodat er een speels geheel uit ontstaat

» http://www.parket-laminaat.nu/laminaat/Q.s/Quick_step_laminaat_perspective_4v.html
Quick-step vogue laminaat

Quick-step vogue is een reeks met speciale, door eik geïnspireerde dessins met slijtvaste randen. Ze zijn solide, sterk en vol persoonlijkheid, dankzij de prachtige structuur en de weelderige nerf.

» http://www.parket-laminaat.nu/laminaat/Q.s/Quick_step_laminaat_vogue.html